Skip to content

CENTRU MASAJ TERAPEUTIC

Avantajele terapiei prin masaj

Multi oameni considera terapia prin masaj un lux. La M SPA CONCEPT oferim servicii de calitate la preturi foarte accesibile pentru ca masajele regulate sunt o necesitate! Tratamentele lunare regulate ofera ameliorare terapeutica si o stare de bine.

De ce este atat de benefic acest tip de terapie? Raspunsul este simplu: masajul regulat este o abordare a sanatatii, corpul tau se vindeca singur, iar masajul chiar te poate ajuta.

Te-am convins deja? Gasirea unui motiv pentru a va oferi un masaj poate fi usoara; provocarea este sa-ti gasesti ceva timp suplimentar in programul tau ocupat, aceste tratamente sunt esentiale atat pentru sanatatea ta fizica, cat si pentru cea mentala. Alocarea unei ore sau doua pentru o sesiune de masaj poate atenua stresul zilnic si poate transforma o zi coplesitoare intr-una productiva.

Bucurati-va de tratamente periodice de terapie prin masaj la M SPA CONCEPT! Masajul nu numai ca amelioreaza stresul, dar poate ajuta si la scaderea tensiunii arteriale ridicate, la reducerea disconfortului lombar si a durerilor post-operatorii, precum si la reducerea inflamatiei articulare din afectiuni cronice, cum ar fi artrita.

Chiar si persoanele fara probleme specifice de sanatate vor avea de castigat de pe urma beneficiilor terapiei prin masaj:

imbunatateste circulatia sangvina

stimuleaza sistemul limfatic

creste nivelul de endorfine, calmantul natural al organismului

creste mobilitatea si diminueaza durerile de spate

relaxeaza muschii afectati si suprautilizati

amelioreaza spasmele musculare si crampele

creste flexibilitate articulara

ajuta la recuperare mai rapida dupa antrenamente intense

amelioreaza migrenele

reduce tesutul cicatricial si vindeca mai rapid  aderentele post-operatorii

creste tonusul muscular si ajutala eliminarea celulitei

Beneficii miraculoase ale masajului

Masajul amelioreaza semnificativ stresul postural

Majoritatea persoanelor se confrunta cu un stres postural iar acest stres tinde sa se manifeste la nivelul umerilor si gaului. Persoanele care desfasoara munca de birou sunt cele mai afectate. Formele mai avansate de stres postural apar ca durere sau slabiciune in zona lombara si fesiera, cauzate de perioade prelungite de sedere. Luand in considerare beneficiile terapiei prin masaj, el poate contracara dezechilibrul cauzat de statul indelungat pe scaun.

Masajul calmeaza durerile musculare

Ai deseori dureri musculare? Terapia prin masaj poate ajuta. Masajul imbunatateste circulatia.

De-a lungul timpului, s-a constatat ca beneficiile terapiei prin masaj sunt la fel de eficiente ca si alte metode de tratament pentru durerile cronice de spate.

Masajul calmeaza anxietatea si depresia

Atingerea umana, intr-un context sigur, prietenos si profesionist, poate fi incredibil de terapeutica si relaxanta. Studii au aratat ca persoanele care au facut terapie prin masaj de trei ori pe saptamana au raportat ca sunt mai putin depresive si mai putin suparate, reducandu-se semnificativ nivelul de stres.

 

Masajul creste imunitatea

Conform unor studii, masajul mareste numarul de globule albe ale pacientilor, care joaca un rol important in apararea organismului impotriva bolilor.

Masajul amelioreaza durerile de cap

Data viitoare cand apare o durere de cap, incercati sa rezervati urgent un masaj. Specialistii in domeniu au constatat ca o singura sesiune de terapie prin masaj diminueaza imediat durerea perceputa de pacientii cu cefalee cronica.

Masajul de relaxare infrumuseteaza aspectul pielii

Prin fermitatea pe care o aduce pielii, masajul contribuie la infrumusetarea aspectului pielii. Mai mult decat atat, masajul poate fi un aliat de nadejde in lupta cu celulita, deoarece, prin masaj, are loc stimularea circulatiei limfatice, responsabila cu eliminarea toxinelor si a celulelor de grasime.

Contraindicatii:

afectiuni maligne sau cu potential de malignizare prin masaj

afectiuni cutanate (boli de piele)

stare febrila

afectiuni inflamatorii osoase si osteoarticulare 

tuberculoza cu diferite localizari

tromboflebite si tromboze

afectiuni cardiovasculare acute

afectiuni pulmonare acute

afectiuni acute ale tubului digestiv

manifestari hemoragice

boli psihice majore

M SPA CONCEPT

Salon
M SPA CONCEPT

Telefon Rezervare

+40 799 883 966

Adresa

Strada Voronet nr 18, bloc A22, sc. 1, ap. 2, interfon 2

Program

Luni-Vineri
09:00-21:00